Hayranlarını korkutmuştu! Hülya Avşar'ın yüzündeki morlukların nedeni çok başka çıktı

Hülya Avşar, yılbaşını kızı Zehra Çilingiroğlu ve kardeşi Helin Avşar ile birlikte Bursa'da geçirdi. Tatilinden fotoğrafları sosyal medya hesabından yayınlayan Avşar'ın yüzündeki morluklar hayranlarını korkuttu. Estetik yaptırdığı iddia edilen Avşar'ın yüzündeki morlukların nedeni çok başka çıktı.

Yayın: 07 Ocak 2021 - Perşembe - Güncelleme: 07.01.2021 15:21:51
Editör -
Okuma Süresi: 5 dk.
Takip EtGoogle News
Hülya Avşar, yeni yılı kızı Zehra Çilingiroğlu ve Helin Avşar ile birlikte Bursa'da karşıladı.
2
 
Spora olan ilgisiyle gıpta ettiren Avşar Kızı, karlı havanın tadını çıkararak bol bol kayak yaptı. Avşar, tatil fotoğraflarını sosyal medya hesabından paylaşmayı ihmal etmedi.
3
 
Hülya Avşar'ın kızı Zehra Çilingiroğlu ve kardeşi Helin Avşar'la birlikte çekildiği kareler, beğeni yağmuruna tutuldu.

 

 

 

4
 
Yaptığı son paylaşımda ise Avşar'ın yüzündeki morluklar dikkat çekti. Yüzündeki şişlik ve morluğa benzeyen durum "Estetik yaptırdı" iddiasını gündeme getirdi.

 

 

5
 
Hülya Avşar bu yorumlar üstüne dağda kayak yaptığı anları Instagram hesabından yayınladı. Avşar'ın yüzüne is sürdüğü görüldü. Böylece Avşar, estetik yaptırmadığı gözler önüne serdi.
6
 
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732