Havai fişek patlaması sonucu gözünden yaralanan Omar Elabdellaoui ile ilgili doktorundan ilk açıklama geldi

Elinde havai fişek patlayan Galatasaraylı futbolcu Omar Elabdellaoui'nin son durumu ile ilgili açıklamalarda bulunan Prof Dr. Vedat Kaya, Yıldız futbolcunun tedavisinin sürdüğünü belirterek "Görme yetisi var şu anda ama net bir şey söylemek doğru değil. Termal kimyasal yanık diyebiliyoruz şu anda. Bunları şimdi temizledik. Durumu iyi" dedi.

Yayın: 01 Ocak 2021 - Cuma - Güncelleme: 01.01.2021 13:49:17
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Yılbaşı kutlamaları sırasında elinde havai fişek patlayan Galatasaraylı futbolcu Omar Elabdellaoui'nin son durumu ile ilgili Prof Dr. Vedat Kaya, açıklamalarda bulundu.

Kaya, konuyla ilgili, "Şu an medikal tedavisi devam ediyor. Yeniden bir müdahale gerekebilir. Değerlendirme sonucunda planlamayı düşünüyoruz. Bir gözde daha fazla olmak üzere 2 gözde de yaralanma söz konusuydu. Bir gözü diğerine göre daha hasarlıydı. Şu anki durumu düne göre oldukça iyi" ifadelerini kullandı.

"GÖRME YETİSİYLE İLGİLİ ŞU AN NET KONUŞAMAYIZ"

Prof Dr. Vedat Kaya, Norveçli futbolcunun görme yetisiyle ilgili soru üzerine "Görme yetisi var şu anda ama net bir şey söylemek doğru değil. Termal kimyasal yanık diyebiliyoruz şu anda. Bunları şimdi temizledik. Bir gün içinde bu bile çok büyük fark yarattı diyebiliriz" yanıtını verdi.

NE OLMUŞTU?

Evinde yılbaşı partisi veren Galatasaray'ın sağ beki Omar Elabdellaoui, havai fişeğin elinde tuttuğu sırada patlaması nedeniyle yaralanmıştı. Öte yandan Norveçli futbolcunun, havai fişek parçalarının yüzüne isabet etmesi sonucu gözünde hasar oluşmuştu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732