Hatay'ın Belen ilçesinde çıkan orman yangını sürüyor

Hatay'ın Belen ilçesinde ormanlık alanda çıkan yangın sürüyor. Yayladağı-Suriye sınırında ve Arsuz ilçelerinde çıkan orman yangınları kontrol altına alındı.

Gündem Yayın: 10 Ekim 2020 - Cumartesi - Güncelleme: 10.10.2020 00:51:01
Editör -
Okuma Süresi: 29 sn.
Takip EtGoogle News

Sabah saatlerinde Hatay'ın Belen ilçesine bağlı Sarımazı mevkiinde çıkan orman yangını rüzgarında etkisiyle kontrol altına alınamadı. Ekipler alevleri çevrelemek için çalışmalarını sürdürüyor. Yangına onlarca arazöz ve itfaiye personeli ile müdahale ediliyor. Yayladağı- Suriye sınırının Suriye tarafından çıkan orman yangını da Türkiye'ye sıçramadan kontrol altına alındı. Akşam saatlerinde Arsuz ilçesi Hacıahmetli mevkiinde çıkan orman yangını ise ekiplerin hızlı müdahalesi sonrası kontrol altına alındı. İki bölgede de soğutma çalışmaları sürüyor.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732