Hande Doğandemir ve Salih Bademci Diziye Veda Etti

Dün akşam yeni bölümüyle TV 8 ekrana gelen Kırmızı Oda'daki performanslarıyla isimlerinden söz ettiren Hande Doğandemir ve Salih Bademci diziye veda etti. Merak içinde izlenen diziye Emre Kınay ve Hakan Meriçliler dahil oldu.

Yayın: 26 Eylül 2020 - Cumartesi - Güncelleme: 26.09.2020 13:35:02
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

TV8 ekranların büyük bir merakla takip edilen Kırmızı Oda dizisi dün 4. bölümüyle ekrana geldi. Gerçek hayat hikayelerinden esinlenerek çekilen diziye Hande Doğandemir ve Salih Bademci veda etti.

Hande Doğandemir ve Salih Bademci Diziye Veda Etti

OYNAMAKTAN BÜYÜK MUTLULUK DUYDUM

Hande Doğandemir ve Salih Bademci Diziye Veda Etti

Başarılı oyunculuklarıyla diziye damga vuran ünlü oyuncular dün sosyal medya hesaplarından veda paylaşımları yaptı. Doğandemir "Canım Salih iyi ki" notuyla rol arkadaşıyla fotoğrafını paylaşırken Bademci de "Oynamaktan büyük mutluluk duyduğum Kırmızı Oda ile bu akşam son defa" dedi.

Hande Doğandemir ve Salih Bademci Diziye Veda Etti

Kırmızı Oda'nın yeni bölüm fragmanı da yayınlandı. İki oyuncunun veda ettiği diziye Emre Kınay ve Hakan Meriçliler dahil oldu.

Hande Doğandemir ve Salih Bademci Diziye Veda Etti

KIRMIZI ODANIN SON BÖLÜMÜNDE NE OLDU?

Kırmızı Oda'nın dördüncü bölümünde Mehmet'le evlerini ayıran Nesrin (Hande Doğandemir) yeni hayatına alışmaya çalışırken, Mehmet (Salih Bademci) de yavaş yavaş gerçekleri görmeye başlıyor.

Alya nihayet Doktor Hanım'a ailesini ve çocukluğunu anlatmayı kabul ederken, Meliha Doktor Hanım'a ablasını kaybettikten sonra kardeşleriyle birlikte yaşadıklarını anlatıyor. Doktor Deniz ise konuşmayı bırakan beş yaşındaki Leyla'nın sırrını çözüyor.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732