Halk Muharrem İnce’ye Büyük İlgi Gösterdi

Memleket Hareketi kapsamında il ziyaretleri yapan Muharrem İnce Van başta olmak üzere, Hakkari ve Şırnak’a gitti.

Gündem Yayın: 11 Eylül 2020 - Cuma - Güncelleme: 11.09.2020 17:05:36
Editör -
Okuma Süresi: 52 sn.
Takip EtGoogle News

İnce’nin “Parti kurayım mı” sorusuna ise vatandaşlardan “Kur, kur” şeklinde cevap geldi. İnce ile vatandaşlar arasında diyalog Memleket Hareketi’nin sosyal medya hesabından yayınlandı.

Muharrem İnce, yolculuk esnasında kendisini selamlayan vatandaşlara “Parti kurayım mı?” diye sordu. Vatandaşlar ise “Kur, kur” diye yanıt cevap verdi.

1000 Günde Memleket Hareketi kapsamında Van başta olmak üzere, Hakkari ve Şırnak’ı ziyaret yapan Muharrem İnce, dün akşam saatlerinde Sanat Sokağı’nda bulunan esnafı ziyaret gerçekleştirdi.

Kovid-19 salgından dolayı kimseyle tokalaşmayan İnce, halkı ve esnafı uzaktan selamladı.

Yapmış olduğu çalışmalardan sonra parti kuracağı yönündeki iddialara da yanıt veren İnce, “Ben önce milleti dinliyorum. Önce milleti dinleyeceğim. Millet ne diyecek. Millet karar verecek ne yapacağımıza.”

KAYNAK: solmedya.com

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732