HALK BİTMİŞ AĞLAYANI YOK

DYP Mersin İl Başkanı Nesrin Vural , yaptıkları esnaf ziyaretleri esnasında insanların yoksulluğuna dikkat çekerek halk bitmiş, tükenmiş ama ağlayanı yok dedi.

Siyaset Yayın: 23 Haziran 2021 - Çarşamba - Güncelleme: 23.06.2021 11:37:06
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

 

DYP Mersin il Başkanı Nesrin Vural şunları söyledi :

Emekçi kadınlarımızı , esnafımızı ,fırıncıları ziyaret ettik. Kadınlarımız asgari ücret altında çalışmaktalar. Kira , su , elektrik yeme-içme derken ay sonuna kadar sıfır elde sıfır çok zor şartlar altında geçimlerini sürdürüyorlar.  Esnaflarımıza gelince insanlar isyan ediyorlar , işyerlerine kapatan kepeklerini indiren kirasını ödemeyen krediden dolayı ipin ucunu kaçıran esnafımız artık hiç kimseye güvenmiyoruz diyorlar. Bizi batırdılar her gün geçim sıkıntısından dolayı psikolojilerinin bozulduğunu söylediler.
 

ESNAFIN PSİKOLOJİ BOZULDU

 

Yaşanılan ekonomik istikrarsızlıktan ötürü esnafın psikolojisinin bozulduğunu vurgulayan Vural , "Ne olursunuz sesimizi duyan yok mu diyorlar.Halimiz ne olacak Bu baştaki Devlet bizi batırdı diyorlar. Millette para yok akşama kadar 50 lira kazandığımız paradan evimizi mi geç indirelim dükkan kiralarımızı mı verelim Devlete vergi mi verelim? Neyi ne yapacağımızı şaşırdık Allah sonumuzu hayır etsin diyorlar." dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732