Gürsel Tekin anlattı: Kılıçdaroğlu siyasete girince işinden istifa etti, hesabına yatırılan maaşları faiziyle iade etti!

CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, katıldığı bir televizyon programında CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile ilgili kimsenin bilmediği bir anı paylaştı. Tekin, "kimsenin hakkına hukukuna göz dikmemiş bir lider" dediği Kılıçdaroğlu'nun siyasete ilk girdiği günlerdeki bu bilgiyi çok az kimsenin bildiğini söyledi.

Siyaset Yayın: 27 Kasım 2021 - Cumartesi - Güncelleme: 27.11.2021 15:50:43
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Gürsel Tekin Kılıçdaroğlu'nun parti yöneticisi olacağı dönemde çalıştığı şirkete istifasını sunması üzerine yaşananları şu sözlerle aktardı.

Gürsel Tekin anlattı: Kılıçdaroğlu siyasete girince işinden istifa etti, hesabına yatırılan maaşları faiziyle iade etti!

"PM ÜYESİ OLUNCA İŞİNDEN İSTİFA ETTİ"

"Parti Meclisi Üyesi olmadan önce bir şirkette yöneticilik yapıyordu, PM Üyesi olduktan sonra istifa dilekçesini veriyor ve şirket sahibi de 'ne olursunuz bırakmayın, size engel değil, işinize de devam edin, siyasetinizi de yapın' diyor. Sayın genel başkan 'bu bu benim kişiliğime uygun değildir, ben istifa edeceğim' der."

"MAAŞI YATIRMIŞLAR, FAİZİYLE İADE ETTİ"

Tekin sözlerini şöyle sürdürdü:

"Şirket kısmı finans kısmına 'Kemal Beyin maaşını yatırmaya devam edin' talimatı vermiş. Kemal Bey de ayda yılda bir bankaya uğrayan insan 3-4 ay sonra bankaya gittiğinde maaşın yattığını görüyor. Ciddi de bir para. Kemal Bey parayı iade ediyor. İade ederken, o günkü faiz kurunu ekleyerek iade ediyor."

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
pub-1785681847249596 2497439732