Gonca Vuslateri, Serdar Ortaç'ın "Kürtaj oldular" sözlerine sert çıktı: Bu nasıl leşlik

Uzun yıllar çocuk sahibi olmak isteyen Serdar Ortaç'ın "Kaç tane olacaktı ama hep kürtaj oldular, yazık" açıklaması magazin gündemine bomba gibi düştü. Ortaç'ın bu sözlerine oyuncu Gonca Vuslateri'den tepki geldi. Vuslateri, Ortaç'ı "Bu nasıl leşlik" diyerek eleştirdi.

Yayın: 30 Ocak 2022 - Pazar - Güncelleme: 30.01.2022 13:43:43
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Ünlü şarkıcı Serdar ortaç, geçtiğimiz akşam konsere çıkmadan önce basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Özel hayatıyla ilgili çarpıcı açıklamalar yapan Ortaç, bir de çocuk itirafında bulundu.

"HEP KÜRTAJ OLDULAR , YAZIK"

Ortaç "Aşık olup evlenirseniz baba olmayı düşünüyor musunuz?" sorusu üzerine "Kaç tane olacaktı ama hep kürtaj oldular, yazık" itirafında bulundu. Uzun yıllardır baba olmak istediğini söyleyen Serdar Ortaç kürtaj olanların içinde ünlü isimlerin de olduğunu söyledi. Ortaç'a bu sözlerinden dolayı tepki yağdı.

Serdar Ortaç'ın 'Kürtaj oldular' sölerine Gonca Vuslateri'den sert tepki: Bu nasıl leşlik

"BU NASIL LEŞLİK"

Serdar Ortaç'ın olay açıklamasına bir tepki de oyuncu Gonca Vuslateri'den geldi. Ünlü oyuncu, "Bu nasıl leşlik. Yalnızca erkekler cevabını versin bu açıklamanın. Türkiye'de doğru düzgün erkek de çok çünkü. Nasıl talihsiz bir açıklama. Hala çatal fırlatabileceğini sanıyor" ifadelerini kullandı.

Serdar Ortaç'ın 'Kürtaj oldular' sölerine Gonca Vuslateri'den sert tepki: Bu nasıl leşlik

Serdar Ortaç'ın 'Kürtaj oldular' sölerine Gonca Vuslateri'den sert tepki: Bu nasıl leşlik

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
pub-1785681847249596 2497439732