GÖLBAŞILI GENÇLER HAYALLERİNE RAMAZAN ŞİMŞEK İLE KAVUŞUYOR

Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, Gölbaşı’nın farklı mahallelerinde yapılması planlanan sekiz halı sahadan dördünün bittiğinin müjdesini verdi.

Yayın: 21 Aralık 2020 - Pazartesi - Güncelleme: 21.12.2020 16:42:10
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Gençlere yönelik projeleri ve spora verdiği önem ile birçok başarılı projeyi hayata geçiren Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, sekiz halı sahadan dördünün bittiğinin müjdesini verdi.  Gölbaşı’nda gençleri spora alıştırmak, eğlenceli vakit geçirmelerini sağlamak amacıyla farklı mahallelerde 25*45 m ölçülerinde halı saha yapımına başladıklarını hatırlatan Başkan Şimşek “Geleceğin sporcularını yetiştirme noktasındaki adımlarımızı attık ve Hacılar, Yavrucuk, Taşpınar, İkizce Mahallelerimizde inşa edilen dört futbol sahamızın yapımını tamamladık. Karagedik, Bağiçi, Çimşit, Emirler mahallelerinde yapılacak olan halı sahalarımız ile ilgili çalışmalarımızı da bu ayın sonunda tamamlayacağız. Projelerimizi en yakın zamanda vatandaşlarımız ile buluşturacağız. Alt yapımızı güçlendirerek, başarılı ay yıldızlı bayrağımızı dalgalandıracak sporcular yetiştirmek en büyük gayemiz” açıklamasında bulundu.

Mahallelilerden Başkan Şimşek’e teşekkür

Halı sahalarına kavuşan vatandaşlar ise Ramazan Şimşek’e teşekkürlerini ileterek “Mahallemizin gençleri halı sahasına kavuştu. Artık sokaklarda değil halı sahalarında futbol oynayabilecekler. Başkanımıza verdiği sözü tuttukları ve mahallemize halı saha kazandırdıkları için bir kez daha teşekkürlerimizi iletiyoruz” dedi.

 

 

 

 

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732