GÖLBAŞI BELEDİYE BAŞKANI RAMAZAN ŞİMŞEK ÖĞRENCİLERİN YANINDA

Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek İlçe Milli Eğitim Müdürü Salih Namal’ı ziyaret ederek, okullara temizlik malzemesi desteğinde bulundu.

Yayın: 10 Ekim 2020 - Cumartesi - Güncelleme: 10.10.2020 00:07:11
Editör -
Okuma Süresi: 58 sn.
Takip EtGoogle News

Çocukların hijyenik bir ortamda ders alabilmesi için salgın sürecinde okullardaki temizlik çalışmalarına devam eden Gölbaşı Belediyesi eğitim öğretim dönemine geçilmesi ile birlikte çalışmalarını hızlandırdı. İlçe Milli Eğitim Müdürü Salih Namal'ı ziyaret ederek, okullardaki çalışmalar hakkında bilgi sunan Ramazan Şimşek, okullara dağıtılmak üzere 200 litre el, 350 litre yer dezenfektanını İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne teslim etti. “Zor zamanlardan geçtiğimiz bu günleri birlik ve beraberlikle aşacağız” diyen Ramazan Şimşek sözlerine şöyle devam etti: “Bu zamana kadar Gölbaşı sınırları içerisinde bulunan okullarımızda öğrencilerimizin ortak kullandığı alanları, okul sıralarını, masaları, tuvaletleri ve daha bir çok alanı dezenfekte ettik.

 

Öğrencilerimizin, hijyenik şartlar altında eğitim ve öğretim hayatlarına devam edebilmeleri en büyük gayemiz. Bu kapsamda da çalışmalarımıza ve desteklerimize hız kesmeden devam edeceğiz.”

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732