GÖK TAŞLARI SERVET DEĞERİNDE

Son zamanlarda haberlerde ve sosyal medyada oldukça yaygınlaşan Göktaşları adeta bir servet değerinde satılıyor.

Yayın: 15 Ağustos 2021 - Pazar - Güncelleme: 15.08.2021 03:17:50
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Son zamanlarda haberlerde ve sosyal medyada oldukça yaygınlaşan Göktaşları adeta bir servet değerinde satılıyor. Yakın zamanda Niğde, Trabzon, Bingöl gibi illerimizde görülen göktaşları bölge halkı tarafından, umut kapısı oldu. İki yıl önce Çorumda tarlasında bulduğu 68 KG lık göktaşını Amerikalılara 180 bin dolara satan köylünün haberlerde 1.3 Milyona sattığı duyurulmuştu.

Fotoğraf açıklaması yok. Bir açık hava görseli olabilir

Bu tür haberler bölge halkları tarafından umut kapısı olmuş ve bölge halkı göktaşı avcılığına girişmişti.

Bu vatandaşlardan biri olan N.K isimli vatandaşın’da bu haberlerden esinlenerek bölgede göktaşı topladığını elindeki taşların göktaşı olduğuna dair araştırmalarda bulunan N.K. Elindeki taşlardan elinde de çok adette ve çeşitli göktaşları olduğunu belirtti. N.K elindeki göktaşları için 200 – 250 bin dolar civarında ifade ediyor. N.K elindeki gök taşlarının resimleri ve videolarını sosyal medyada paylaşıp ilgili kişiler ile görüşerek göktaşı koleksiyoncularına satmayı düşündüğünü belirtti.

Fotoğraf açıklaması yok. Fotoğraf açıklaması yok.

Fotoğraf açıklaması yok. Fotoğraf açıklaması yok.

 

Göktaşları ile ilgilenenlerin mail adreslerinden ulaşabilirler

sametmert541@gmail.com -- talaserdem@gmail.com veya gazetemiz aracılığı ile ulaşabilirsiniz

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
pub-1785681847249596 2497439732