Göbekli halleriyle çok konuşulan Rıza Kocaoğlu, su diyetiyle 15 günde 9 kilo verdi

Çukur dizisinde Aliço karakterini oynayan Rıza Kocaoğlu, temmuz ayında 15 günlük detoks kampına girerek tam 9 kilo verdi. Oyuncunun bu kadar kısa sürede kilo vermesinin sırrının kahve ve suda saklı olduğu ortaya çıktı.

Yayın: 03 Şubat 2021 - Çarşamba - Güncelleme: 03.02.2021 14:47:09
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Takip EtGoogle News

Geçtiğimiz sene Bodrum'da göbekli halde görüntülenen ve kilosuyla günlerce konuşulan başarılı oyuncu, basına yansıyan görüntülerini "Aya benzer göbeğime doğal olarak diyetteyim. Ah şu kaderi çözersem eğer bekle geliyorum. Çok öpüyorum hepinizi" notuyla paylaşarak diyete gireceğini duyurmuştu.

SPOR VE DİYET YAPTI

Temmuz ayında detoks kampına giden Rıza Kocaoğluİstanbul'a dönünce spora ağırlık verdi ve salonda çektirdiği pozları Instagram hesabından yayınlamayı ihmal etmedi.

 

Göbekli halleriyle çok konuşulan Rıza Kocaoğlu'nun nasıl kilo verdiği ortaya çıktı

15 GÜNDE 9 KİLO VERDİ

Akşam'da yer alan habere göre; detoks ve su diyetiyle eski fit görüntüsüne geri dönen oyuncu, konu hakkında "Su diyetiyle 15 günde dokuz kilo verdim. İki hafta su ve kahveyle beslendim. O dönem boyunca vücudumda biriktirdiklerimi harcadım. İnsan yemek yememekten ölmüyormuş. 15 günde bunu fark ettim'' ifadelerini kullandı.

Göbekli halleriyle çok konuşulan Rıza Kocaoğlu'nun nasıl kilo verdiği ortaya çıktı

Göbekli halleriyle çok konuşulan Rıza Kocaoğlu'nun nasıl kilo verdiği ortaya çıktı

 

 

 
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732