Gerenli’den Lüleburgaz’ın gururlarına “Teşekkür Belgesi”

Türkiye Bisiklet Federasyonu’nun düzenlediği Yol Bisiklet Yarışları – 2020 Yıldız Erkekler Klasmanı’nda 4’üncü olan bisiklet sporcularının teşekkür belgesi etkinliğinde konuşan Başkan Gerenli, “Bisiklet dostu kent olan Lüleburgaz’da başarılarınızın artarak devam edeceğine inanıyorum” dedi.

Yayın: 31 Aralık 2020 - Perşembe - Güncelleme: 31.12.2020 14:13:58
Editör -
Okuma Süresi: 56 sn.
Takip EtGoogle News

Türkiye Bisiklet Federasyonu tarafından düzenlenen “Yol Bisikletleri Yarışları 2020 – Yıldız Erkekler Genel Klasmanında 4’üncü olarak Lüleburgaz’ın adını başarıyla temsil eden 

Lüleburgaz Bisiklet Motosiklet Gençlik ve Spor Kulübü Derneği üyesi bisiklet sporcularına Lüleburgaz Belediye Başkanı Murat Gerenli teşekkür belgesi verdi. 

 

“Bisiklet sporu bambaşka spordur”

 

Lüleburgaz Yıldızları Motosiklet ve Bisiklet Akademisi’nde gerçekleştirilen etkinlikte konuşan Başkan Gerenli, Lüleburgaz’ın bisiklet dostu bir kent olduğunu vurgulayarak, “Bisiklet sporu bambaşka bir spordur. Sizlerin hem bisiklet sporuyla uğraşması, hem Lüleburgaz’ın adını temsil ederek başarılar kazandırması beni fazlasıyla mutlu etti. Bisiklet dostu kent olan Lüleburgaz’da başarılarınızın artarak devam edeceğine inanıyorum. Tesisin ve çalışma ortamının sizlere daha iyi şartlar oluşturması için elimizden ne geliyorsa yapacağız” dedi.   

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732