Gerenli’den çalışmalara yakın takip

Lüleburgaz Belediye Başkanı Murat Gerenli kent genelinde sürdürülen çalışmaları yerinde inceledi.

Yayın: 26 Aralık 2020 - Cumartesi - Güncelleme: 26.12.2020 14:52:23
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Takip EtGoogle News

Gerenli, Alternatif Yol tamamlandığında önemli bir aks olacak Değirmen Caddesi’nden yapımı devam eden Temizlik Şantiyesi Binası’na, Sabahattin Ali Parkı’ndan Özgürlük Caddesi’ndeki bisiklet yolu çalışmalarına kadar çok sayıda bölgede inceleme gerçekleştirdi.

 

Lüleburgaz Belediyesi bir yandan ihtiyaç sahibi vatandaşlarına gerçekleştirdiği destekle Lüleburgaz halkının yanında olurken, diğer yandan kent genelindeki yatırımlarına devam ediyor. Bu kapsamda Değirmen Caddesi’nden Özgürlük Caddesi’ne kadar çok sayıda bölgede çalışmalar süratle devam ederken Başkan Gerenli çalışmaları yerinde inceledi. Belediye Başkan Yardımcısı Gökhan Kaya Atay ile birlikte saha denetimine çıkan Başkan Gerenli, teknik ekipten çalışmalar hakkında bilgi aldı.

 

Değirmen Caddesi’ne yakın mercek

 

Gerenli’nin ilk durağı kentin kuzeyini bağlayacak Alternatif Yol tamamlandığında ulaşımın önemli akslarından biri haline gelecek Değirmen Caddesi oldu. Değirmen Caddesi’nde devam eden yol genişletme, peyzaj ve kaldırım çalışmalarını yerinde inceleyen Gerenli, teknik ekipten bilgi alırken, vatandaşlarla da bir süre sohbet etti.

 

Temizlik Şantiyesi Binası yükseliyor

 

Gerenli Değirmen Caddesi’nin ardından yapımı süratle devam eden Temizlik Şantiyesi Binası’na uğradı. Yapımı tamamlandığında içerisinde soyunma kabinlerinden dinlenme ve yemek alanlarına kadar modern bir şekilde temizlik işçisi personeline hizmet verecek olan bina hakkında bilgiler alan Gerenli, daha sonra Lüleburgaz’ın en modern parklarından biri olan Sabahattin Ali Parkı’nı ziyaret etti.

 

“Görmek istersen denizi yukarı çevir yüzü”

 

Sabahattin Ali’nin “Görmek istersen denizi, yukarı çevir yüzü; deniz gibidir gökyüzü, aldırma gönül aldırma” sözlerinin ve Sabahattin Ali’nin portresinin resmedildiği trafonun karşıladığı Gerenli, burada vatandaşlarla bir süre sohbet etti.

 

Bisiklet yolunda adım adım

 

Gerenli’nin çalışmalardaki son durağı ise Özgürlük Caddesi oldu. Özgürlük Caddesi’nde çizgi çalışmaları devam eden bisiklet yolunu gezen Başkan Gerenli, ekiplerden bisiklet yolu hakkında bilgi aldı. Özgürlük Caddesi’nde yer çizgileri belirlenen bisiklet yolu, tamamlandığında bisiklet tutkunlarının modern ve güvenli kullandığı yollardan biri olacak.

             

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732