Gerenli’den çalışmalara yakın mercek

Lüleburgaz Belediye Başkanı Murat Gerenli, kent genelinde devam eden çalışmaları yerinde denetledi. Gerenli öte yandan kente kazandırılacak yeni büyük konteynerler hakkında da bilgi aldı.

Yayın: 18 Aralık 2020 - Cuma - Güncelleme: 18.12.2020 16:41:08
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Lüleburgaz Belediye Başkanı Murat Gerenli, kentin dört bir yanında devam eden çalışmaları yerinde incelemeye devam ediyor. Bu kapsamda denetime çıkan Başkan Gerenli, yapımı devam eden ve tamamlanmak üzere olan çalışmaları yakından inceledi. 

 

Güvenli konteynerler

 

Gerenli’nin ilk durağı ise, Eskibedir Caddesi’ne yerleştirilen korunaklı konteyner oldu. İçine herhangi bir müdahalede bulunamayan ve nitelikli çöp kamyonlarıyla alınabilen konteyner vatandaşın memnuniyetiyle karşılandı. Başkan Gerenli, burada bir süre Temizlik ve Çevre Müdürlüğü Müdürü Anıl Ergin’den bilgi aldı. 

 

Değirmen Caddesi ve Cihangir Sokak’a inceleme

 

Gerenli’nin diğer uğrak noktaları ise hummalı çalışmaların gerçekleştirildiği Değirmen Caddesi ile baştan aşağı yenilenecek olan Cihangir Sokak oldu. Her iki bölgedeki çalışmalar hakkında bilgi alan Gerenli, vatandaşlarla da bir süre sohbet etti.  

 

Personele teşekkür ziyareti

 

Tüm bunların yanı sıra Başkan Gerenli, Lüleburgaz Yıldızları Futbol Akademisi’nde bisiklet park yerini kendi imkanlarıyla modern bir şekilde yenileyen belediye personeline teşekkür ziyaretinde bulundu

             

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732