Genç kızları taciz eden şüpheli: Kadın gördüğüm zaman kendime engel olamıyorum

Bursa'da bir süredir metro çıkışlarında genç kızların üstlerine atlayarak elle taciz eden şüpheli, polislerin başarılı operasyonu sonucu yakalandı. Şüpheli ifadesinde "Kadın gördüğüm zaman kendime engel olamıyorum" dedi.

Yaşam Yayın: 31 Temmuz 2020 - Cuma - Güncelleme: 31.07.2020 11:27:37
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Takip EtGoogle News

Bursa'da farklı zaman ve yerlerde genç kızları taciz ederek kızlara korku dolu anlar yaşatan zanlı, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Tacizci ifadesinde ise kendisine engel olamadığını söyledi.

 

4 GENÇ KIZ ŞİKAYETÇİ OLDU

Farklı yerlerden 4 genç kız polise giderek kimsenin olmadığı esnada üstlerine atlanılarak elle taciz edildiğini söyledi. Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri, genç kızların ifadelerinin üzerine bölgede geniş çaplı çalışma başlattı. Bölgede güvenlik kameralarını inceleyen ekipler, şüphelinin 19 yaşındaki B.K. olduğunu ve maske taktıktan sonra genç kızları elle taciz ederek hızla uzaklaşıp kaçtığını belirledi. Şüpheliyi yakalamak için çalışma başlatan Ahlak Büro Amirliği ekipleri, başarılı bir operasyonla B.K.'yı yakalayarak gözaltına aldı.

"KADIN GÖRDÜĞÜM ZAMAN KENDİME ENGEL OLAMIYORUM"

Psikolojik sorunları olduğu öne sürülen B.K, ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü. İfadesinde, suçlamaları kabul ettiği belirtilen Karayılan'ın, "Kadın gördüğüm zaman kendime engel olamıyorum" dediği ortaya çıktı. İfadesinin ardından adliyeye sevk edilen Batuhan Karayılan, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak, cezaevine gönderildi.

Genç kızlara kabus yaşatıyordu, polis ekiplerince yakalandı

ELLE TACİZ EDİYORDU

Genç kızların arkasından hızla yaklaşarak elle taciz eden şüphelinin, eylemi gerçekleştirdikten sonra maskeli bir şekilde kaçtığı o anlar saniye saniye güvenlik kameralarına yansıdı.

Genç kızları taciz eden şüpheli: Kadın gördüğüm zaman kendime engel olamıyorum

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732