Gedson Fernandes G.Saray formalı paylaşım yaptı, taraftarı heyecanlandırdı

Galatasaray, geçtiğimiz sezonun ikinci yarısında başarılı bir performansa imza atan Gedson Fernandes'i tekrar kiralamak istiyor. Yıldız futbolcu, sarı-kırmızılı formalı son paylaşımıyla taraftarları bir hayli heyecanlandırdı. Kısa süre içinde paylaşımını silen Gedson'un bu hareketi, yeniden Aslan'da forma giymeye yakın olduğu şeklinde değerlendirildi.

Yayın: 22 Haziran 2021 - Salı - Güncelleme: 22.06.2021 18:33:31
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News
 

Galatasaray'ın geçen sezon kiralık olarak kadrosuna kattığı Gedson Fernandes'i Fatih Terim yeni sezonda da takımda görmek istiyor. Yıldız futbolcu ise sosyal medyadan yaptığı paylaşımla transfere yeşil ışık yaktı.

PAYLAŞIMI SİLDİ

Portekizli yıldızın Instagram hesabından yaptığı paylaşımla taraftarları heyecanlandırdı. Gedson Fernandes, Galatasaray formalı paylaşımını daha sonra sildi. Benfica'nın Portekizli yıldızı, sarı-kırmızılı kulübe kiralamaya sıcak baktığı iddia ediliyor.

 

Gedson Fernandes'in Galatasaray formalı paylaşımı taraftarı heyecanlandırdı

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732