GEBZE CENTER, ATÖLYELERİYLE RAMAZAN’I RENKLENDİRİYOR

Gebze ve bölge halkı için kıymetli bir yaşam merkezi olan Gebze Center AVM, Ramazan’ı çocuk ve yetişkinlere yönelik atölye programlarıyla güzelleştiriyor. Hayata geçirilen Gebze Center Dijital Sanat Atölyesi Kampanyası kapsamında; 30 Nisan tarihine kadar aynı gün içerisinde 200 TL ve üzeri alışveriş yapanlar, Gebze Center’ın hazırladığı 3 atölye programından istediğini alabiliyor. Gebze Center AVM ayrıca, Ramazan boyunca hafta içi 10.00-18.00 saatleri arasında hizmet vermeye devam ediyor.

Yaşam Yayın: 19 Nisan 2021 - Pazartesi - Güncelleme: 19.04.2021 20:00:13
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Gebze’nin renkli yaşam merkezi Gebze Center AVM’nin vazgeçilmezi çocuk ve yetişkin atölyeleri, Nisan ayına özel hazırlanan setlerle Ramazan’ı renklendiriyor. Atölyelerini tamamen dijitale taşıyan AVM, danışmadan teslim ettiği atölye setlerinin yapım videolarını da internet sitesinden misafirlerine sunuyor.

Bölgenin hem ekonomisine hem de sosyal yaşamına önemli bir katma değer sağlayan Gebze Center AVM, Gebze Center Dijital Sanat Atölyesi Kampanyası’nı hayata geçirdi. Kampanya kapsamında 30 Nisan’a kadar aynı gün içerisinde 200 TL ve üzeri alışveriş yapan ziyaretçiler, Gebze Center’ın Ramazan’ı şenlendiren 3 atölye setinden birini seçme şansı yakalayacak.

 

Gebze Center AVM’nin kampanyasından yararlanabilmek için ziyaretçilerin alışveriş fişlerini danışmaya ibraz etmeleri yeterli oluyor. Ardından Nisan ayına özel hazırlanan; Kilden Kase Yapım Seti, Ahşap Aynalı Anahtarlık Yapım Seti ve Bez Bebek Yapım Setlerinden biri seçilebiliyor. Gebze Center AVM misafirleri, isterlerse gebzecenter.com.tr adresine girerek Center TV başlığını tıkladıklarında, aldıkları setin videosunu da izleyebiliyor.

Hafta içi hizmet vermeye devam edecek…

Hazırladığı dijital sanat atölyeleriyle Nisan ayına renk getiren Gebze Center AVM, Ramazan boyunca hafta içi saat 10.00 – 18.00 arasında ziyaretçilerini ağırlıyor. AVM’de ayrıca, yeme-içme markaları KFC, Popeyes, Packet Burger, Burger King, Kahve Dünyası, Penguen Kitap Evi ve Kafe, Pide’ye, Dürümle, Tatlı Evi ve Yi Beni Pilavcı’sı Ramazan boyunca hizmet vermeye devam ediyor.

Ziyaretçilerinin güvenlik ve sağlığını en yüksek seviyede gözeten Gebze Center AVM ayrıca, uygulamaya koyduğu sağlık ve hijyen tedbirleriyle de Türk Standartları Enstitüsü (TSE) tarafından verilen COVID-19 Güvenli Hizmet Belgesi’ni almaya hak kazanmıştı.

Türkiye’nin önde gelen ticari gayrimenkul yönetim şirketi FİBA Commercial Property Management (FİBA CPM) hakkında ayrıntılı bilgiye www.fibacpm.com.tr adresinden ulaşılabiliyor. FİBA CPM yönetiminde faaliyetlerini sürdüren Gebze Center AVM hakkında ayrıntılı bilgi için www.gebzecenter.com.tr adresi ziyaret edilebilir.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
pub-1785681847249596 2497439732