Gazeteci Mehmet Akif Ersoy trafik kazası geçirdi

Gazeteci Mehmet Akif Ersoy, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nde trafik kazası geçirdi. Kazanın ardından aracın görüntüsünü paylaşan Ersoy, iyi olduğunu ifade ederek olayda ölü veya yaralının olmadığını söyledi. Öte yandan Ersoy, yaptığı paylaşımda arkadan kendilerine çarpan aracın hızının 150 km olduğunu belirtti.

Yaşam Yayın: 15 Kasım 2021 - Pazartesi - Güncelleme: 15.11.2021 22:45:50
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Habertürk sunucusu ve gazeteci Mehmet Akif Ersoy, sabah saatlerinde Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nde kaza yaptı. Olay sonrası aracın görüntülerini sosyal medya hesabından paylaşan Ersoy, durumunun iyi olduğunu belirtti.

"150 KM İLE FALAN ÇARPTI"

Kazanın nasıl yaşandığını da anlatan Ersoy, "Az önce FSM çıkışında kaza yaptık. Daha doğrusu bizden önce bir kaza olmuş, trafik polisleri araçları durduruyordu. Hepimiz yavaşladık ama arkadan gelen bir araç sanırım 150 km ile falan bana çarptı" ifadelerini kullandı.

DURUMUNUN İYİ OLDUĞUNU BİLDİRDİ

Kazada ölü ya da yaralının olmadığını ve herkesin iyi olduğunu belirten Ersoy, bir sonraki paylaşımında ise kazaya karışan aracın görüntüsünü paylaşarak "Buradan sağlam çıktı arkadaş, çok şükür" dedi.

Gazeteci Mehmet Akif Ersoy trafik kazası geçirdi

Gazeteci Mehmet Akif Ersoy trafik kazası geçirdi

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
pub-1785681847249596 2497439732