GATA Başhekim Yardımcısı'ndan skandal sözler! Medeni kanunu hedef alıp, 2. eş çağrısı yaptı

Sağlık Bilimleri Üniversitesi Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekim Yardımcısı Dr. Ali Edizer, erkeklere "Yuvanızı niye yıkıyorsunuz, ikinci eşi alın" çağrısında bulundu. Dr. Edizer'in skandal açıklamalarının yer aldığı video, sosyal medyada infial yarattı.

Gündem Yayın: 05 Ekim 2020 - Pazartesi - Güncelleme: 05.10.2020 11:16:18
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Eski adıyla GATA, yeni adıyla Sağlık Bilimleri Üniversitesi Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde başhekim yardımcısı olan Dr. Ali Edizer'in yaptığı açıklamalar gündem oldu. Edizer, sosyal medya hesaplarında yaptığı paylaşım ile medeni kanunu hedef aldı.

Paylaştığı videoda medeni kanunu yıkmak için mücadele verdiğini belirten Edizer, yasalar gereği tek eşli olmayı eleştirerek, "Boşanmak yerine ikinci eşi alın" dedi.

 

GATA Başhekim Yardımcısı Ali Edizer erkeklere ikinci eş alın çağrısında bulundu

"SORSAN KADINA ÖZGÜRLÜK VE UYGARLIK"

Esra Erol'un programı ile ilgili de paylaşımda bulunan Edizer, "Esra Erol'a bizi götüren yolun başı, İsviçre Medeni Kanununun kabul edilmesidir. Sorsan "kadına özgürlük ve uygarlık" kazandırıldı. Resmiyette tek eşlilik, fiiliyatta zina ve fuhuş serbestliği. Kuvveden fiile batı ahlaksızlığı" ifadelerine yer verdi.

 

 

 
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732