Galatasaray, Omar Elabdellaoui'nin sözleşmesini donduracak

Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray, yılbaşı gecesi elindeki havai fişeğin patlaması sonucu talihsiz bir kaza geçiren Norveçli futbolcu Omar Elabdellaoui ile ilgili kararını verdi. Sarı-kırmızılılar, Omar'ın sözleşmesini dondurarak sağ bek pozisyonuna takviye yapacak.

Yayın: 07 Ocak 2021 - Perşembe - Güncelleme: 07.01.2021 14:25:13
Editör -
Okuma Süresi: 54 sn.
Takip EtGoogle News

Galatasaray'ın Norveçli futbolcusu Omar Elabdellaoui, yılbaşı akşamı talihsiz bir kaza geçirmişti. Elinde havai fişek patlayan ve gözlerinden yaralanan Omar'a özel damlalarla medikal tedavi uygulanıyor.

29 yaşındaki oyuncuyla ilgili merak edilen konulardan biriyse futbol kariyerine devam edip edemeyeceği oldu. Norveçli oyuncunun kesin durumu sezon sonunda belli olacak.

 

SÖZLEŞMESİ DONDURULUYOR

Sabah'ın haberine göre Galatasaray, yabancı kontenjanını açma adına Omar'ın lisansını askıya alacak ve sağ beke takviye yapmaya çalışacak. Omar'ın 650 bin Euro olan ikinci yarı ücretinin tamamının ödeneceği öğrenilirken, 29 yaşındaki futbolcu Instagram hesabından açıklama yaptı.

Norveçli sağ bek paylaşımında "Sadece eşim ve çocuklarımla hoş vakit geçirmek istemiştim, talihsiz bir kaza geçirdim. Dualarınız sayesinde bu sınavı geçeceğim. Daha güçlü döneceğim, söz veriyorum" ifadelerini kullandı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732