Galatasaray'la anlaşma sağlayan Sacha Boey, Rennes'deki arkadaşlarıyla vedalaştı

Transfer çalışmalarına hız veren ve Rumen yıldız Alexandru Cicaldau'yu kadrosuna katmak için anlaşma sağlayan Galatasaray, sağ bek için de Rennes'den Sacha Boey'u kadrosuna dahil ediyor. Takım arkadaşlarıyla vedalaşan Boey, İstanbul'a gelme hazırlığına başladı.

Yayın: 23 Temmuz 2021 - Cuma - Güncelleme: 23.07.2021 16:53:31
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Takip EtGoogle News
 

Şampiyonlar Ligi 2. Eleme Turu'nda alınan PSV Eindhoven yenilgisi sonrası transfer çalışmalarına hız veren Galatasaray , Universitatea Craiova'dan Alexandru Cicaldau sonrası Rennes'den Sacha Boey'un da transferini bitiriyor. Transferin kısa süre içerisinde nihayete kavuşturulması ile oyuncunun İstanbul'a gelmesi bekleniyor.

HAFTA SONU TÜRKİYE'DE

Le Parisien'den Benjamin Quarez'in haberine göre Galatasaray, Sacha Boey transferinde sona geldi. Transfer için son detayların görüşüldüğü ve oyuncunun hafta sonu Türkiye'de olmasının beklendiği ifade edildi. Kulübü ile ufak detayların kaldığı Sacha Boey'un Galatasaray ile anlaşması sonrası takım arkadaşlarıyla vedalaştığı aktarıldı.

Galatasaray'la anlaşan Fransız sağ bek Sacha Boey, Rennes'deki arkadaşlarıyla vedalaştı

ALTYAPISINDAN YETİŞTİ

Rennes altyapısından yetişen ve geçtiğimiz sezonu Dijon'da kiralık geçiren 20 yaşındaki sağ bekin kulübü Rennes ile olan sözleşmesi Haziran 2022'de sona erecekti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732