Galatasaray'ın anlaşmaya vardığı Brentford'lu Halil Dervişoğlu İstanbul'da

Galatasaray'ın anlaşmaya vardığı Brentford'un forveti Halil Dervişoğlu, İstanbul'a geldi. İngiltere ekibi Brentford'da oynayan 21 yaşındaki futbolcu sezon sonuna kadar kiralık olarak sarı kırmızılılarda forma giyecek.

Yayın: 22 Ocak 2021 - Cuma - Güncelleme: 22.01.2021 18:11:47
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Galatasaray, sezon sonuna kadar kiralık olarak anlaşmaya vardığı genç golcü Halil Dervişoğlu'na kavuştu.

Sarı kırmızılılar, İngiltere Championship ekiplerinden Brentford'da forma giyen Halil Dervişoğlu'nu İstanbul'a getirdi.

21 yaşındaki Dervişoğlu, alt yapısından yetiştiği Sparta Rotterdam'dan İngiliz ekibine 3 milyon euro bedelle transfer olmuştu. Bu sezon 12 maçta Brentford forması giyen Halil Dervişoğlu, 1 gol 1 asistlik performans sergiledi.

 

TRANSFER KAP'A BİLDİRİLDİ

Transferi Kamuoyunu Aydınlatma Platformu'na bildiren Galatasaray, resmi internet sitesinde "Profesyonel futbolcu Halil İbrahim Dervişoğlu'nun kulübümüze geçici transferi konusunda futbolcu ve kulübü Brentford F.C. ile resmi görüşmelere başlanmıştır" ifadelerine yer verdi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732