Galatasaray'da Kovid-19 Depremi Yaşanıyor

Galatasaray'da Kovid-19 depremi yaşanıyor. Sarı-kırmızılı ekipten yapılan açıklamada, iki futbolcunun test neticesi pozitif çıktı.

Yayın: 14 Ağustos 2020 - Cuma - Güncelleme: 14.08.2020 14:55:57
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Yeni sezon hazırlıklarına devam eden Galatasaray'da Kovid-19 şoku yaşanıyor. Sarı kırmızılı ekipte iki futbolcunun test neticesi pozitif çıktığı belirtildi.

Kulüp yapmış olduğu açıklamada İki fulbolcumuzun neticeleri pozitif olduğu tespit edilmiştir. Futbolcuların klinik şikayetinin olmadığı ve izolasyon sürecinin başladığı öğrenildi.

Resmi açıklama ise şu şekilde:Kulübümüz tarafından, 2020-2021 sezonu öncesi Galatasaray Futbol Takımı oyuncuları, teknik heyetimiz, performans, sağlık, idari ve destek kadrolarındaki çalışanlarımız için sponsor hastanelerimiz Medical Park'ın ve Liv Hospital'ın katkılarıyla tatil dönüşü yapılan Kovid-19 PCR testleri sonrası, iki futbolcularımızın neticeleri pozitif olduğu tespit edilmiştir.

Klinik şikayeti olmayan futbolcularımız için izolasyon ve tedavi süreci başlanmıştır. Konuyla alakalı yeni bir gelişme oldukça kamuoyu bilgilendirilmeye devam edilecektir.

FENERBAHÇE'DEN GEÇMİŞ OLSUN MESAJI

Galatasaray'ın ezeli rakibi olan Fenerbahçe, yaşanan gelişmeden sonra geçmiş olsun mesajı yayınladı. Paylaşımda Kovid-19 testi pozitif çıkan Galatasaray Spor Kulübü'nün iki futbolcusuna geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, bir an önce sağlıklarına kavuşmalarını temenni ediyoruz.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732