Galatasaray Başkanı Elmas bizzat görüştü! 4 yabancı futbolcu ile yollar ayrılıyor

Yayın: 20 Temmuz 2021 - Salı - Güncelleme: 20.07.2021 11:10:42
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Takip EtGoogle News

Galatasaray Başkanı Burak Elmas düzenlediği basın toplantısında takımdan ayrılmasını istediği futbolcularla bizzat görüşme yaptığını söyledi. Burak Elmas ayrılacak futbolcularla ilgili yaptığı açıklamada, "Takımdan ayrılması mecbur olan oyuncularımızın bazılarıyla bire bir ben görüştüm, başkan olarak bu tebligatları ben yaptım" demişti. Elmas'ın görüşme gerçekleştirdiği bu futbolcuların Falcao, Diagne, Babel ve Sofiane Feghouli olduğu öğrenildi.

 

Galatasaray'da yüksek maliyetli 4 futbolcuyla yollar ayrılıyor. Başkan Burak Elmas'ın basın toplantısında, "Takımdan ayrılması mecbur olan oyuncularımızın bazılarıyla bire bir ben görüştüm, başkan olarak bu tebligatları ben yaptım" dediği futbolcuların isimleri belli oldu.

EN YÜKSEK MAAŞI ALAN 5 FUTBOLCUDAN 4'Ü GİDİYOR

Sporx'in haberine göre; Başkan Elmas'ın bire bir görüşme yaptığı 4 ismin Galatasaray'ın en yüksek maaş alan 5 futbolcusundan 4'ünün olduğu belirlendi. O isimler; Falcao, Diagne, Babel, Sofiane Feghouli,

4 futbolcunun maliyeti:

  • Falcao: 5 milyon euro
  • Feghouli: 3.85 milyon euro
  • Babel: 2.5 milyon euro
  • Diagne: 2.4 milyon euro

BURAK ELMAS NE DEMİŞTİ?

Burak Elmas ayrılacak futbolcularla ilgili yaptığı açıklamada, "Takımdan ayrılması mecbur olan oyuncularımızın bazılarıyla bire bir ben görüştüm, başkan olarak bu tebligatları ben yaptım. Sayısını söylemeyeyim, futbolcularımıza saygısızlık olmasın ama durum bu" ifadelerini kullanmıştı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732