Fransız gazetesinde dikkat çeken manşet: Erdoğan Paris'e 3 saat uzaklıkta Osmanlı İmparatorluğu kuruyor

Fransız basını, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı yine manşetlerine taşıdı. Türkiye'nin Karabağ ve Libya'da egemenliğini artırdığını yazan Fransız haber sitesi "Erdoğan Paris'e 3 saat uzaklıkta Osmanlı İmparatorluğu kuruyor" ifadesini kullandı.

Gündem Yayın: 25 Ocak 2021 - Pazartesi - Güncelleme: 25.01.2021 13:37:23
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Fransız medyası manşetlerinde yine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yer verdi. Erdoğan'a yönelik sık sık nefret içerikli yayınlar yapan Fransız medyasında bu kez de ilginç bir iddiada bulunuldu.

"DNA'SINI FATİH SULTAN MEHMET'TEN ALIYOR"

Atlantico adlı Fransız haber sitesinde yayınlanan bir yazıda Erdoğan'ın bir "Osmanlı İmparatorluğu kurduğu" ifade edildi. Yazıda "Erdoğan Paris'e 3 saat uzaklıkta Osmanlı İmparatorluğu'nu yeniden kuruyor. DNA'sını Fatih Sultan Mehmet'ten alıyor" cümlesine yer verildi.

 

Fransız gazetesinde dikkat çeken manşet: Erdoğan Paris'e 3 saat uzaklıkta Osmanlı İmparatorluğu kuruyor

"TÜRKİYE'NİN EGEMENLİĞİ ARTIYOR"

Yazıda ayrıca Türkiye'nin Karabağ ve Libya'da egemenliğinin arttığı ifade edilerek Türkiye'nin Batı'ya karşı savunma sanayisine yatırım yaptığı belirtildi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732