Finike Eroğlu Nuri Cami gece de ışıl ışıl Taş duvarlar amber rengi ile aydınlatıldı

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından Finike'nin en güzel noktalarından birine inşa edilen Eroğlu Nuri Cami'nin inşaatı tamamlanarak, ibadete hazır hale getirildi. Osmanlı ve Selçuklu mimarisiyle, hiç çimento kullanılmadan taştan inşa edilen caminin aydınlatması da bitirildi. Tarihe dokuya uygun olarak amber rengi ışıklarla aydınlatılan cami, Finike’nin siluetine de ayrı bir güzellik kattı.

Yayın: 07 Aralık 2020 - Pazartesi - Güncelleme: 07.12.2020 21:59:43
Editör -
Okuma Süresi: 53 sn.
Takip EtGoogle News

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in talimatıyla hızla tamamlanan Finike Eroğlu Nuri Cami'nde inşaat çalışmaları bitti. Finike Limanı'nın üst kısmında yer alan ve sahile hakim konumdaki cami LED aydınlatma sistemleri ile ışıklandırıldı. Tarihi dokuya uygun olacak şekilde amber rengi yapılan ışıklandırma ile cami, geceleri de ihtişamlı ve dikkat çekici bir görüntü sergiliyor. 

İHTİŞAMIYLA GÖZ KAMAŞTIRIYOR

500 kişilik Eroğlu Nuri Cami’nin taş duvarları, tarihi dokuya uyum sağlaması için amber rengiyle aydınlatıldı. Büyükşehir Belediyesi tarafından caminin ışıklandırılmasında uygulanan LED aydınlatmalar, taş duvarların mimari ve estetik özelliklerinin geceleri de yansıtılmasını sağlıyor. Işıl ışıl olan görünümüyle Finike'nin siluetine renk katan Eroğlu Nuri Cami, geceleri de ihtişamıyla göz kamaştırıyor. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732