Fetöçüler Balkanlar’da Yuvalanıyor

Sayın Cumhurbaşkanımız Sesimizi Duyun Sırbistan Türk Derneği Başkanı Aliya Şahoviç Sırbistan’dan yaklaşan Fetö tehlikesini gündeme getirerek Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’dan seslerin duymasını ve bu konu hakkında bir an önce tedbir alınmasını dile getirdi.

Gündem Yayın: 19 Kasım 2020 - Perşembe - Güncelleme: 19.11.2020 15:44:42
Editör -
Okuma Süresi: 4 dk.
Takip EtGoogle News

Başkan Şahoviç Fetöcü’lerin Balkan ülkelerini mesken tuttuğunu Türkiye’den yetkililerden bu sese kulak verilmesini istedi

Fetö şer odağının Balkanları mesken tutmasının sebeplerini anlatan Şahoviç. Balkan ülkelerinin fetöcü’ler için çok avantajlı olduğunu, her şeyden önce bu ülkelerin nüfusunun çoğunluğunun Müslüman olduğunu bir zamanlar Asya’da ve Türkiye’de yaptıkları faaliyetlerine burada devam ettiklerini söyledi.

Kuran kursları, Okullar ve Öğrenci yurtları vasıtası ile gençleri örgütleyip, yönlendirdiklerini dile getirdi.

Yönlendirdikleri Öğrencilere Türkiye Cumhuriyeti, İktidar ve yöneticilere yönelik, özelliklede Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan aleyhine kara propaganda yaptıklarını ifade etti.

Müslüman nüfusun yoğun olduğu yerlerde faaliyetlerine din üzerinden gerçekleştirdiklerini belirtti. Bu arada Türkiye ve Reis için gecesini gündüzüne katıp tüm imkânları ile tanıtım faaliyetlerinde bulunan Sırbistan Türk Derneği Başkanı Aliya Şahoviç gibi Türk dostu ve Recep Tayyip Erdoğan hayranı insanları her ortamda karalama, eleştirme ve susturmaya çalışıyorlar.

Sayın Aliya Şahoviç Türkiye de tanıdığı bütün dostlarına durumu anlatarak bir çare bir imdat aramaktadır.

Sırbistan Türkleri Derneği Başkanı Aliya Şahoviç ben sadece Sırbistan’daki durumun ciddiyetine vakıfım. Fakat duyduğum kadarı ile Bulgaristan, Makedonya, Bosna ve Hırvatistan’da da durum aynı. Müslüman halk avantajından yararlanan şer odakları Balkan ülkelerinin Türkiye’ye fiziki yakınlığının fetöcüler açısından bir avantaj sağladığını söyledi.

Türkiye’ye gidiş gelişin kolaylığı nedeni ile Türkiye’deki gizli taraftarları ile iletişim kolaylığını sonuna kadar kullandıklarını ifade etti. Kendileri için herhangi bir kanuni kısıtlama olmadığı gibi Müslüman kimlikleri ile de büyük destek görmektedirler.

Türkiye’deki faaliyetlerinin aynısı şimdi Sırbistan ve diğer balkan ülkelerinde yaptıklarını bu konudaki tek farkı Sırbistan hükümet ve yöneticilerinin fetö’nün hedefinde olmadığını tek amaçlarının Türk cumhuriyetini özellikle Recep Tayyip Erdoğan’ı karaladıklarını söylüyor.

Durum bu kadar vahim iken Türkiye’den herhangi bir vesile ile Sırbistan ve diğer balkan ülkelerine gelen heyetler maalesef fetöcüler’le temas içinde olduklarını belirtti. Gelen heyetin bunların fetöcü olduklarını bilmediklerini fakat fetöcülerden başka Türkçe konuşabilen insan sayısın az olması sebebi ile bunlarla bilmeden muhatap olmaktadırlar.

Başkan Alija Şahoviç’in başlatmış olduğu Türkçe dil kursu maddi imkânsızlık ve Fetöcüler yüzünden kapatılmak zorunda bırakılmıştır. Bu sebeplerden dolayı fetöcüler Sayın Alija Şahoviç’ e hayat hakkı tanımayıp adet linç etmektedirler. Bütün imkânları ile Alija Şahoviç ve Türkiye Sevdalısı insanları susturmaya hatta yaşamakta olduğu Novi Pazardan atmaya çalışıyorlar. Alija Şahoviç ve diğer Türk kardeşlerimizin bu imdat çığlığı maalesef bugüne kadar bir nefes bulamamıştır. Bu münafıkların bir an önce durdurulması için Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ve diğer yetkililerin bu konuda gerekeni yapmaya sesliyoruz

Bu konu hakkında her türlü bilgi ve belgeyi Alija Şahoviç’ten elde etmek mümkündür.

Hakan Dikmen

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732