FETÖ'den aranan Kaynak Holding'in kurucusu Kemal Başkaya yakalandı

FETÖ kapsamında uzun zamandır aranan Kaynak Holding'in kurucularından Kemal Başkaya, İzmir Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından gerçekleştirilen operasyonla yakalanarak gözaltına alındı.

Asayiş Yayın: 02 Ağustos 2019 - Cuma - Güncelleme: 02.08.2019 16:30:25
Editör -
Okuma Süresi: 36 sn.
Google News

İzmir Cumhuriyet Başsavcılığınca Fetullahçı Terör Örgütü'ne yönelik bu sabah gerçekleştirilen operasyonda Kaynak Holding'in kurucularından Kemal Başkaya da gözaltına alındı.

18 KİŞİ GÖZ ALTINA ALINDI

İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatıyla İzmir Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler Fetullahçı Terör Örgütü'ne yönelik sabahın erken saatlerinde operasyon gerçekleştirdi. Operasyonda Fetullahçı Terör Örgütü ile bağlantılı 18 kişi gözaltına alındı.

KEMAL BAŞKAYA DA YAKALANDI

Gözaltına alınanlar arasında bir isim ise dikkat çekti. Uzun zamandır aranan Kaynak Holding'in kurucularından Kemal Başkaya da operasyon kapsamında yakalanarak gözaltına alındı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
pub-1785681847249596 2497439732