Fenerbahçe-Trabzonspor Maçından Hakem Rezaleti!

Bugün saat 19.00’da oynanan maçta hakem rezaleti yaşandı. Hakem olarak saha da görevlendirilen Ali Şanalan, maçta Fenerbahçe oyuncularına göstermiş olduğu kartlarla tepki topladı.

Yayın: 18 Ekim 2021 - Pazartesi - Güncelleme: 18.10.2021 00:23:32
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News
Hakemin yanlış kartları gösterip, doğru kartları saklamasıyla taraf tuttuğu açık ve net bir şekilde gösterilmiş oldu. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç maç sonrası yaptığı açıklamalarda; “Camiama sesleniyorum. Ne gücümüz varsa omuz omuza vereceğiz ve bu düzeni yıkmak için elimizden geleni yapacağız. Artık bu haksızlığa karşı harekete geçme, ayaklanma zamanı!”
söylemlerinde bulundu. Taraftarlar ve Fenerbahçe’nin sporcuları büyük haksızlığın farkında olarak gerek sosyal medyada, gerek sahada gerekse maç sonrasında olağan gücüyle desteğini göstermeye devam etti. Maçın sonunda gündemde olan bir diğer konu ise Ali Şanalan’a Fenerbahçe Spor Kulübü tarafından yapılan bir açıklama oldu. Açıklamada Şanaslan’a maç sonucunu doğrudan etkileyen eylemleri nedeniyle maç öncesi ve sonrası iletişim halinde olduğu kişilerin ve şahsına ait banka hesaplarının incelenerek suç unsuru taşıyan bir durum tespiti yapılacağı söylendi. Fenerbahçe camiası bu haksızlık karşısında sessiz kalmayacak ve bardağı taşıran son damlaya sonuna kadar sahip çıkarak hakkını arayacaktır. Doğru tartılmayan teraziden hesap teraziyi tekmeleyerek sorulacaktır. Çarpık düzeni inşa eden, bu düzene sessiz kalan ve yüzü bir an olsun kızarmayan insanlardan bu kötülüğün bedeli, bu haksızlığın hakkı alınacaktır. Düdüğüyle terör estiren hiçbir hakem o düdüğü bir daha eline alamayana kadar üstüne düşülecek ve uğraşılacaktır. İşleyişe ve sosyal medya gündemine göre olayları istediği gibi yöneten her hakemin çaldığı son düdük, kendi düdüğü olacaktır. Fenerbahçe camiası ve taraftarı bu ve bunun gibi üstlerine oynanan her oyundan hesabını sorarak ve bunu gözler önüne sererek ayrılacaktır.
özel haber: Büşranur Ertilal
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
pub-1785681847249596 2497439732