Fenerbahçe'de koronavirüse yakalanan ismin Ozan Tufan olduğu ortaya çıktı

Fenerbahçe resmi sitesinden, 1 futbolcu ve 1 idari personelin koronavirüs testinin pozitif çıktığı açıklamıştı. Milli futbolcu Ozan Tufan sosyal medyadan yaptığı açıklamada koronavirüse yakalanan ismin kendisi olduğunu duyurdu.

Yayın: 22 Aralık 2020 - Salı - Güncelleme: 22.12.2020 13:57:59
Editör -
Okuma Süresi: 52 sn.
Takip EtGoogle News

Fenerbahçe, gün içerisinde yaptığı açıklamada bir futbolcu ve bir personelin koronavirüs test sonucunun pozitif çıktığını duyurmuştu. Sarı-lacivertlilerde koronavirüse yakalanan ismin milli futbolcu Ozan Tufan olduğu ortaya çıktı.

"EN KISA SÜREDE SAĞLIĞIMA KAVUŞMAK İSTİYORUM"

Sarı-lacivertli kulübün açıklamasının ardından Ozan Tufan yaptığı açıklamada "Bugün yapılan Covid-19 test sonucum maalesef pozitif çıktı. İzolasyon ve tedavi sürecim başladı, en kısa sürede tekrar sağlığıma kavuşarak takımımla beraber sahada olmak istiyorum. Arayan, iyi dileklerini ileten taraftarımıza ve dostlarıma teşekkür ederim." ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe'den yapılan açıklamada ise "M. Başakşehir maçına yönelik Samandıra Can Bartu Tesisleri'nde takımımıza ve personelimize yapılan rutin Covid-19 testlerinde; bir futbolcu ve bir idari personelimizin sonuçları pozitif olarak gelmiştir. İzolasyon ve tedavi süreçleri başlamıştır" ifadelerine yer verildi

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732