Fenerbahçe, Başakşehirli Visca için 3 milyon euro artı takas formülünü düşünüyor

Medipol Başakşehir'in yıldız futbolcusu Edin Visca'yı renklerine bağlamayı hedefleyen Fenerbahçe, 3 milyon bonservisin yanında 4 futbolcuyu takasta kullanmayı planlıyor.

Yayın: 04 Ocak 2021 - Pazartesi - Güncelleme: 04.01.2021 13:48:35
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Takip EtGoogle News

.

Fenerbahçe'nin Edin Visca aşkı yeniden alevlendi. Fenerbahçe, yıllardır yıldız futbolcunun transferi için uğraşsa da Başakşehir ile anlaşma sağlanamamıştı.

Turuncu-Lacivertliler, şampiyon olmadan önemli oyuncularını göndermeme kararı almıştı. Başakşehir geçen sezon şampiyonluğa ulaştı, Visca, Devler Ligi'nde oynamak için sezon başında takımında kaldı. Başakşehir'in ligde iddiasız bir hale gelmesi, transferi bu dönemde bitirmek için yönetimi ümitlendirdi.

 

TAKAS İÇİN 4 FUTBOLCU GÜNDEMDE

Fanatik Gazetesi'nin haberine göre; Fenerbahçe'de sportif direktör Emre Belözoğlu, yakın ilişki içinde olduğu Göksel Gümüşdağ'ı ikna etmek adına harekete geçti. Fenerbahçe, bu transferde, Başakşehir'de kiralık oynayan Deniz Türüç'ü mutlaka takasta kullanmayı planlıyor. Para olarak ise 3 milyon euroya kadar çıkılması muhtemel görünüyor.

VİSCA DA F.BAHÇE'Yİ İSTİYOR

Yıllardır büyüklerin gözdesi olan ve Başakşehir'den ayrılmak isteyen Boşnak yıldızın da Kadıköy'e gelmeye sıcak baktığı kaydedildi. Ayrıca bu transferde Kemal Ademi, Tolga Ciğerci ve Nabil Dirar gibi isimler de takas paketine dahil olabilir.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732