Fatih Tekin İşadamlığını bırakıp müzisyen olmayı seçti

İş İnsanı iken Sanat Hayatına radikal bir karar ile geçiş yaptı. Türkiye’nin farklı bölgelerinde büyük projelerde inşaat yüksek mühendisi olarak görev yapan işadamı Fatih Tekin geçirdiği rahatsızlıktan sonra kendini müziğe, hayvanlara ve doğaya adadı. Yüksek mühendis yazdığı ve bestelediği şarkılarla müzik dünyasında da başarıyı yakalarken genç yeteneklere fırsat sunmak için bir de prodüksiyon şirketi kurdu.

Yaşam Yayın: 24 Eylül 2020 - Perşembe - Güncelleme: 24.09.2020 21:16:01
Editör -
Okuma Süresi: 55 sn.
Takip EtGoogle News
Fatih Tekin;Türkiye’de farklı bölgelerde inşaat alanında faaliyet gösteren büyük projelerde çalışan mühendis ve işadamı Fatih Tekin geçirdiği kalp rahatsızlığı sonrası kendini müziğe, doğaya ve hayvanlara adadı. Yazdığı ve bestelediği eserler çok sevilince üst üste 4 adet single çıkardı. Müzik alanındaki başarılarını perçinleyen eski mühendis genç yeteneklere de fırsat verme fikrine ağırlık vererek Genç yeteneklere imkan sunmak için prodüksiyon şirketi kurarak birçok genç müzisyen  yeteneğe destek verdi. 
Şampiyon filminin at kahramanı ile 3 ay vakit geçiren ve klibinde bu ata rol veren Tekin, Türkiye de 7 den 70 e herkesin bildiği Fidayda isimli anonim eseri yeniden yorumladı. Eski mühendis yeni müzisyen Tekin, müzik faaliyetlerinin tüm dijital gelirlerini ise sokak hayvanlarına bağışladı.
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732