Fatih’in Sokaklarında Bayram Coşkusu

Fatih Belediyesi Ramazan Bayramı’nda klasik otomobiller ve İstanbul Hanımefendi, Beyefendisi eşliğinde ilçe genelinde vatandaşlarımıza çiçek ve şeker paketi hediye ederek bayramlarını kutladı.

Yayın: 13 Mayıs 2021 - Perşembe - Güncelleme: 13.05.2021 15:38:42
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Fatih Belediyesi Ramazan Bayramı’nın birinci günü düzenlediği etkinlikte belediyeye bağlı ekipler, İstanbul Beyefendi ve Hanımefendisi kıyafeti giyen animatörler ile klasik otomobillerden oluşan kortej eşliğinde sokakları dolaşarak vatandaşlara saksı çiçeği ve şeker paketi hediye etti.

İstanbul Fatih’te, Ramazan Bayramı’nı kutlamak için Fatih Belediyesi ekipleri kortej eşliğinde, salgın nedeniyle evlerinde olan vatandaşlarımıza moral vermek ve bayram coşkusunu yaşatmak amacıyla çiçek ve şeker paketleri hediye etti. Klasik otomobillerle birlikte Ramazan Davulcusu eşliğinde İstanbul Beyefendi ve Hanımefendisi kıyafeti giyen animatörlerden oluşan kortejdeki belediye ekipleri ilçe sokaklarında vatandaşlara saksı çiçeği ve şeker paketi hediyeleri dağıttı.

FATİHLİLER BALKONDAN SEPET SARKITARAK HEDİYELERİNİ ALDI

Fatih Belediyesi Yedikule Yüzme Havuzu ve Spor Merkezi önünden hareket eden klasik otomobillerin de yer aldığı kortej, ilçe sokaklarını gezerek, vatandaşların Ramazan Bayramını kutladı. Sokağa çıkma kısıtlamaları nedeniyle evinde olan Fatihliler ise cama, balkona çıkarak hem maniler söyleyen ramazan davulcusuna eşlik etti hem de hediyesini almak için sepetlerini sarkıttı. Fatih Belediyesi görevlileri de sepetlere çiçek ve şeker paketleri koyarak Fatihlilerin yüzlerini gülümsetti. Renkli görüntülerin oluştuğu etkinlikte, vatandaşlar, kendilerine moral olduğunu söyleyerek, yetkililere teşekkür etti. Gün boyu ilçe sokaklarını dolaşan yaklaşık 120 kişilik 2 ekip, binlerce saksıda Fesleğen ve bayram şekeri paketlerini vatandaşlarımıza hediye etti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732