Falcao'da beklenmedik gelişme! Kolombiyalı golcünün isteği şaşırttı

Radamel Falcao ile yollarını ayırmaya hazırlanan ve bu isteği oyuncusuna ileten Galatasaray yönetimi, Kolombiyalı futbolcunun 1,5 yıllık alacaklarını istemesi üzerine beklemeye geçti.

Yayın: 30 Aralık 2020 - Çarşamba - Güncelleme: 30.12.2020 17:17:52
Editör -
Okuma Süresi: 40 sn.
Takip EtGoogle News

Devre arası yolların ayrılması beklenen Radamel Falcao ile sarı kırmızılı yönetim arasında gerçekleştirilen görüşmelerden beklenmedik bir gelişme yaşandı.

Galatasaray'da Mustafa Cengiz, geçtiğimiz günlerde Falcao ile ilgili "Ocakta ne olacağı belli olmaz" açıklamasını yapmıştı.

CEVABI ŞAŞINLIK YARATTI

Takvim'in haberine göre Galatasaray yönetiminin Falcao ile görüşerek, "Devre arası yolları ayıralım" teklifini sunduğu öğrenildi. Ancak gelen yanıt sarı kırmızılılar'ı şaşırttı.

1,5 yıl daha sözleşmesi bulunan 35 yaşındaki forvet, ancak ileriye dönük tüm alacaklarının ödenmesi durumunda takımdan ayrılmayı kabul edeceğini yönetime iletti. Bu cevabın ardından yönetim beklemeye geçti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732