Eyüpsultan Odayeri’nde Seracılık Başlıyor

Eyüpsultan Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından Odayeri Mahallesi’nde iki adet sera kuruldu. Seralarda mevsime göre sebze yetiştirilecek.

Yayın: 08 Temmuz 2020 - Çarşamba - Güncelleme: 08.07.2020 21:31:49
Editör -
Okuma Süresi: 34 sn.
Takip EtGoogle News

Bölge halkını tarım konusunda desteklemek, üretime teşvik etmek, böylelikle ekonomik olarak katkı sağlamak için kurulan seralarda yaz ve kış üretim devam edecek.

 

İlk etapta Eyüpsultan Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından çalışma yapılacak olan seralarda, ilerleyen dönemde bölgede bulunan vatandaşlar da üretime katkıda bulunacak.  Böylelikle bölgede tarımla uğraşan vatandaşların desteklenmesi ve Odayeri’ndeki ekonomik kalkınmanın gelişmesi amaçlanıyor.

 

Odayeri’ndeki seralarda vatandaşlar tarafından yetiştirilen ürünler, Alibeyköy’de kurulacak olan halk pazarında satışa sunulacak.

 
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732