Eyüpsultan Göktürk'te açık alan spor etkinlikleri devam ediyor

Eyüpsultan Belediyesinin kadınlar için düzenlediği açık alan spor etkinlikleri Göktürk’te devam ediyor.

Yayın: 03 Şubat 2021 - Çarşamba - Güncelleme: 03.02.2021 15:22:37
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Pandemi sonrası başlatılan ve Haziran 2019’dan beri aralıksız devam eden spor etkinlikleri Özgecan Aslan Parkı’nda gerçekleştiriliyor.

 

Pandemi nedeniyle sosyal mesafe ve maske kurallarına riayet edilerek yapılan açık alan spor etkinlikleriyle Eyüpsultanlı kadınların sağlıklı yaşam bilinci kazanmaları ve düzenli spor yapmaları hedefleniyor.

 

Açık Havada Yürüyüş ve Jimnastik

Göktürk’te Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri 09.00 – 10.00 saatleri arasında yapılan step, yürüyüş, jimnastik derslerine kadınların büyük ilgi gösterdiğini belirten Spor Eğitmeni Merve Uçan, “Haziran ayında başlattığımız açık alan spor etkinliklerine kadınlarımız severek geliyor. Yağışlar olmadığı sürece sporumuzu düzenli olarak yapıyoruz. Birçok öğrencim düzenli olarak yaptıkları spor sayesinde sağlıklı bir şekilde kilo verdiler. Onlar burada olmaktan dolayı mutlular. Salı ve Perşembe günleri de 19.30 – 20.30 saatleri arasında zumba derslerimiz oluyor. Tüm kadınlarımızı spor yapmaya davet ediyoruz” diyor.

 

Kadınlar Açık Havada Spor Yapmanın Keyfini Yaşıyor

Açık alanda spor yapmanın keyfini yaşayan kadınlar ise pandemiye rağmen Eyüpsultan Belediyesi’nin ücretsiz olarak vermiş olduğu bu hizmetten duydukları memnuniyeti dile getirerek “Pandemiden dolayı oluşan zor şartlara rağmen bize açık alanda spor yapma fırsatı sunan Başkan Deniz Köken’e ve emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. Sağlıklı yaşam için sporun şart olduğuna inanıyoruz. Bu tarz spor etkinliklerinin devam etmesini istiyoruz. Herkese tavsiye ediyoruz” diyorlar.


 

 
                   
 
 
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732