Eyüpsultan’da ESMEK’lerin sayısı artacak

Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken, sosyal medyada canlı olarak yayınlanan “Eyüpsultan Gündemi” programında vatandaşlardan anlık olarak gelen soruları yanıtladı.

Yayın: 15 Ocak 2021 - Cuma - Güncelleme: 15.01.2021 19:25:40
Editör -
Okuma Süresi: 54 sn.
Takip EtGoogle News

Eyüpsultan Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğünden Mehmet Aktaş’ın sunduğu programa Başkan Deniz Köken’le birlikte, Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Uysal ve Eyüpsultan Belediyesi birim müdürleri de katıldı.

Başkan Deniz Köken, vatandaşlardan gelen tüm soruları yanıtlarken birim müdürleri de müdürlükleriyle ilgili gelen soruları canlı yayında yanıtlayarak vatandaşları bilgilendirdi.

Programda üretici ile tüketiciyi buluşturan ESMEK’lerin (Eyüpsultan Mesleki Eğitim Kursları) sayısını arttıracaklarını ifade eden Başkan Deniz Köken, şunları söyledi:

“İSMEK’ler kapanınca ESMEK kurslarımıza yoğun bir talep oldu. Pandemi döneminde hizmetlerimizi biraz daha kademeli olarak vermeye devam ettik. Şimdi ise uzaktan eğitim alma imkanı olan bazı branşlarımızda eğitim veriyoruz. İnşallah pandemi sona erdiğinde dört olan merkezimiz sayısını artırmak suretiyle bütün hanımefendileri ESMEK’lerde ağırlamaya devam edeceğiz”

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732