Eyüpsultan Belediyesi’nden Gönülleri Isıtan İkram

Eyüpsultan Belediyesi, soğuk kış günlerinde de ilçede bulunan ihtiyaç sahiplerine destek olmaya devam ediyor.

Yayın: 28 Aralık 2020 - Pazartesi - Güncelleme: 28.12.2020 16:17:56
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Takip EtGoogle News



 
Eyüpsultan Belediyesi tarafından, ilçede bulunan ihtiyaç sahibi ailelerin yaşadığı her eve sıcak yemek ikramında bulunuluyor.

 
İHTİYAÇ SAHİBİ AİLELERE HER GÜN BİN 300 KİŞİLİK YEMEK İKRAMI YAPILIYOR
İhtiyaç sahibi ailelere her gün düzenli olarak bin 300 kişilik sıcak yemek veriliyor. Her öğün için üç çeşit olarak hazırlanan sıcak yemekler öğle ve akşam olmak üzere günde iki öğün halinde ikram ediliyor.

 
KARANTİNADA BULUNAN 300 KİŞİYE SICAK YEMEK
Bu arada Covid-19 nedeniyle evlerinde karantinada bulunan ailelerin imdadına da Eyüpsultan Belediyesi yetişiyor. Karantinada bulunan vatandaşların talepte bulunmaları halinde evlerine sıcak yemek ikramı yapılıyor. İlçe genelinde evlerinde karantinada bulunan Kovid-19 hastası 300 kişiye sıcak yemek veriliyor.

 
Sıcak yemek ikramları bununla da bitmiyor. Eyüpsultan Belediyesi tarafından hazırlanan 80 kişilik sıcak yemek, Eyüpsultan Kaymakamlığının Evsizler Projesi kapsamında ihtiyaç sahibi vatandaşlara dağıtılıyor.
 

Yine Eyüpsultan Belediyesi tarafından, Eyüp Devlet Hastanesi’ne gece nöbeti için 100 kişilik kahvaltılık, İlçe Sağlık Filyasyon ekibi için 50 kişilik yemek ve yine Eyüp Devlet Hastanesi’ne aylık 320 koli su veriliyor.
 
 
 
 
                       
 
 
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732