Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken, Esentepe Camii'ndeki çalışmaları inceledi

Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken, vatandaşların talepleri doğrultusunda başlatılan Esentepe Camii inşaatında başlayan çalışmalarda incelemelerde bulundu.

Yayın: 26 Şubat 2021 - Cuma - Güncelleme: 26.02.2021 15:39:46
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Projesi Eyüpsultan Belediyesi tarafından hazırlanan cami inşaatını yerinde görerek inceleyen Başkan Deniz Köken, çalışmalarla ilgili bilgi aldı.

EN GÜZEL ÖRNEKLER ARASINDA YER ALACAK

Esentepe mahallesinin yeni sembollerinden birisi olacak olan Esentepe Camii gerek mimarisi gerekse işlevselliği ile örnek yapılardan biri olacak.

BİR ÇOK İHTİYACI KARŞILAYABİLECEK

Esentepe Camii vatandaşların ibadet için gelecekleri bir yer olmanın yanı sıra otoparkı, bilgi evi ve gençlik merkezi, kütüphane ve taziye evi ile bir çok ihtiyacı karşılayabilecek bir yapıda olacak.

Modern ve estetik görüntüsü ile dikkat çeken mimari eserlerden biri olacak olan Esentepe Camii, 3 bodrum 2 normal kat olmak üzere toplamda 5 kattan oluşacak.

Toplam kapalı alanı 2340 m2 olan yapıda cami fonksiyonu dışında otopark, bilgi evi ve gençlik merkezi kütüphane, taziye evi, imam lojmanı gibi mekânlar yer alacak. 600 kişi kapasiteye sahip olan camide, açık avluların da kullanımıyla bin 200 kişi aynı anda namaz kılabilecek.

Başkan Deniz Köken’in üzerinde hassasiyetle durduğu inşaatın en kısa zamanda tamamlanarak caminin ibadete açılması için çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.


 

 
                   
 
 
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732