Eyüpsultan, Azerbaycan İçin Tek Yürek Oldu

Azerbaycan'ın işgal altındaki Dağlık Karabağ bölgesinde Ermenistan güçlerine karşı operasyonu devam ederken, Türkiye’nin dört bir yanında olduğu gibi Eyüpsultan’dan da Azerbaycan’a birlik ve beraberlik mesajı verildi.

Yayın: 09 Kasım 2020 - Pazartesi - Güncelleme: 09.11.2020 01:54:46
Editör -
Okuma Süresi: 41 sn.
Google News

Ermenistan'ın Dağlık Karabağ'ı işgal etmesine tepki vermek ve Azerbaycan’daki kardeşlerimizin yanında olduğunu göstermek isteyen Eyüpsultan Belediyesi Gençlik ve Spor Müdürlüğü’ne bağlı Bilgi Evi öğrencileri, Eyüpsultan Meydanı’nda dev bir Azerbaycan bayrağı açtı.

Eyüpsultan Camii’nde kılınan sabah namazı sonrası 50 Bilgi Evi öğrencisi ve sabah namazını Eyüpsultan’da eda eden vatandaşların da katılımıyla Azerbaycan ve Türkiye bayrakları açıldı. Azerbaycan Konsolosluğunda yetkililerinde destek verdiği etkinlikte Eyüpsultan Müftüsü Mustafa Mesten’de Azerbaycan’da işgal altındaki vatan topraklarını kurtarma mücadelesi veren Azerbaycanlı kardeşlerimizin bu haklı davalarında zafer kazanmaları için dua etti.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
pub-1785681847249596 2497439732