Eyüp Stadı'nın arkasına spor salonu yapılacak

Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından, belediyenin sosyal medya hesapları üzerinden canlı olarak yayınlanan “Eyüpsultan Gündemi” programına katıldı.

Yayın: 20 Ocak 2021 - Çarşamba - Güncelleme: 20.01.2021 14:49:18
Editör -
Okuma Süresi: 42 sn.
Takip EtGoogle News

İlgili birim müdürlerinin de katıldığı programda hazırlanan yeni projeler, gerçekleştirilen çalışmalarla ilgili bilgiler aktaran Başkan Deniz Köken vatandaşlardan gelen soruları da yanıtladı. 
 

 

SPOR SALONU PROJESİ DEVAM EDİYOR

 

Başkan Deniz Köken canlı yayında, bir vatandaşın yönelttiği, “Eyüp Stadı’nın arkasına salon projesi vardı. Otopark çalışması yapılıyor. Salon projesi iptal mi oldu?” şeklindeki soruya şu yanıtı verdi: 

“Projenin iptal edilmesi gibi bir durum yok. Mahalle sakinleri, salon yapılana kadar geçici olarak stadı otopark olarak kullanılabilir. Düğmeciler Mahallesi’nin otopark konusunda sıkıntısı var. Salonun temeli atılması aşamasına gelindiği zaman otopark kalkacak”

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732