Ethem Sancak, TOGG Yönetim Kurulu'ndan istifa etti

BMC Yönetim Kurulu Başkanı Ethem Sancak, Türkiye'nin Otomobili Girişimi Grubu Sanayi ve Ticaret AŞ'nin yönetim kurulu üyeliğinden istifa etti Sancak'ın yerine BMC İcra Kurulu Başkanı Bülent Denkdemir'in seçilmesine karar verildi.

Ekonomi Yayın: 29 Aralık 2020 - Salı - Güncelleme: 29.12.2020 17:22:13
Editör -
Okuma Süresi: 46 sn.
Takip EtGoogle News

BMC Yönetim Kurulu Başkanı Ethem Sancak, TOGG Yönetim Kurulu üyeliğinden istifa etti. Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin genel kurul toplantısında Ethem Sancak'ın istifası sonrasında yerine BMC İcra Kurulu Başkanı Bülent Denkdemir'in yönetim kurulu başkanlığına gelmesine oybirliği ile karar verildi. TOGG'un web sayfasında da Ethem Sancak'ın yerine Bülent Denkdemir'in yer aldığı görüldü.

TOGG'un yönetim yapısında Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rifat Hisarciklıoğlu yürütüyor. Tuncay Özilhan ve Taha Yasin Öztürk Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı görevinde bulunurken, kurulda Kamilhan Süleyman Yazıcı, Bülent Denkdemir, İnan Kıraç, Okan Baş, İzzet Serhat Demir, Osman Yılmaz, Ahmet Nazif Zorlu ve Bekir Cem Köksal üye olarak yer alıyor.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732