ESENYURT ERZURUM DERNEKLER FEDERASYON BAŞKANI HALİL KARAPINAR'DAN BAYRAM MESAJI

Esenyurt Erzurum Dernekler Federasyon Başkanı ve (ERKON) Genel başkan yardımcısı Halil Karapınar Bayram mesajı yayımladı. Bu bayram ailemizle, sevdiklerimizle bir arada olamasak da aynı duygularla Ramazan Bayramının sevgisini, hoşgörüsünü yüreklerimizde hissedeceğiz.

Yayın: 13 Mayıs 2021 - Perşembe - Güncelleme: 13.05.2021 01:43:04
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Esenyurt Erzurum Dernekler Federasyonu BaşkanıHalil Karapınar; Paylaştığımız her lokmanın, aldığımız her nefesin kıymetini hala atlatamadığımız pandemi döneminde bir kez daha htik. Birlik olmanın,Ailemizin,sevdiklerimizin, yoksul, kimsesiz, hasta, yaşlı, engelli ve darda olan vatandaşlarımızın yanında olmanın ne kadar anlamlı olduğunu tekrar tekrar yaşadık. 

Karapınar; Bayramlar sevginin, muhabbetin, birlik ve beraberliğin, barışın, huzurun, yardımlaşmanın, kaynaşmanın en yoğun yaşandığı özel günlerdir. Kırgınlıklar ve dargınlıkların bir kenara bırakıldığı, sosyal sorumluluk ve dayanışma bilincinin en üst seviyede yaşandığı yardımlaşma ve merhamet duygularının yoğunlaştığı bir Ramazan Bayramı’na, ulaşmanın sevinci içerisindeyiz. ancak,

Dünyayı etkisi altına alan korona virüsü salgını nedeniyle Ramazan ayı buruk bir şekilde tamamlanıyor. Şimdiye kadar böylesi yaşandı mı bilmiyoruz ancak, korona virüs salgını nedeniyle tüm dünyada buruk bir Ramazan sevinci yaşandı. Allah tüm Müslümanların oruç ve cümle ibadetlerini kabul eylesin. Bu zor günlerin ardından Bayram sevincini bu kez evlerimizde yaşamaya mahkum kaldık. lakin

Dostluğu, sevgiyi ve geleceği… Aşımızı, ekmeğimizi, soframızı… Hüznümüzü, acımızı, yalnızlığımızı paylaştığımız; birlik ve beraberliğimizi, kardeşlik ve dostluğumuzu en sıcak şekilde hissedeceğimiz mübarek Ramazan Bayramınızı tebrik eder,sağlık,afiyet ve mutluluklar dilerim. (GÜZEL GÜNLERE YENİDEN HEP BİRLİKTE ERİŞMEK DİLEĞİ İLE)

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732