ESENYURT BELEDİYESİ, SINAVA GİRMEK İSTEYEN COVID’Lİ VATANDAŞI YALNIZ BIRAKMADI

Esenyurt Belediyesi, halk sağlığına yönelik çalışmalarına devam ediyor. Covid-19 testi pozitif olan Baran Yılmaz, başvurusu üzerine Esenyurt Belediyesi’nin Hasta Nakil Aracı ile evinden alınarak sınav salonuna götürüldü. Yılmaz, sınavın ardından da yine aynı araçla evine getirildi.

Yayın: 15 Ağustos 2021 - Pazar - Güncelleme: 15.08.2021 20:02:39
Editör -
Okuma Süresi: 44 sn.
Google News

Esenyurt Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü, 9 gün önce Koronavirüs testi pozitif çıkan vatandaşı sınav günü yalnız bırakmadı. Bu gün yapılan KPSS-ÖABT (Öğretmenlik Alan​ Bilgisi Testi)’ye girmek zorunda olduğunu belirten Öğretmen Baran Yılmaz, Esenyurt Belediyesi’nden araç talebinde bulundu. Hasta Nakil Ambulansı’yla Yenikent Mahallesi’ndeki evinden Yılmaz’ı alan ekipler, Küçükçekmece’deki Dr. Oktay Duran Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ne getirdi. Sağlık İşleri Müdürlüğü Personeli Ali Polat, “Baran Yılmaz’ı evinden aldık, KPSS’ye gireceği adrese getirdik ve sınavdan sonra da tekrar evine bırakacağız. Esenyurt Belediyesi olarak her zaman Esenyurt halkının yanında olacağız” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
pub-1785681847249596 2497439732