ESENYURT BELEDİYESİ’NDEN RTE PARKI’NA YENİ SPOR ALANI

Esenyurt Belediyesi, Recep Tayyip Erdoğan Parkı içerisinde bulunan atıl alanı yenileyerek, her yaştan vatandaşın spor yapabileceği egzersiz aletleri yerleştirdi.

Yayın: 13 Ağustos 2021 - Cuma - Güncelleme: 13.08.2021 09:46:04
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Esenyurt Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, ilçe genelinde bulunan parklarda yenileme çalışmalarına devam ediyor. Ekipler çalışmalar kapsamında, Recep Tayyip Erdoğan Parkı içerisindeki atıl alanı, vatandaşların fiziksel ve zihinsel gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla çeşitli egzersiz aletleri yerleştirerek yeniledi. Hem yaz ve hem de kış mevsiminde kullanıma uygun, üstü kapalı geniş bir mekan içerisinde oluşturulan spor alanına, her yaş grubuna hitap eden fitness ve egzersiz aletlerinin yanı sıra gençler için barfiks grubu da konuldu.

 

“Egzersiz aletlerimizin kurulumunu yaptık”

 

İlçe genelindeki parklarda yenileme işlemlerine devam ettiklerini söyleyen Esenyurt Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü Peyzaj Mimarı Deniz Karakoç, “Belediyemizin önünde bulunan Recep Tayyip Erdoğan Parkı içerisindeki spor alanının yenilemesini yaptık. 12 adet yetişkin fitness aletimizin, genç çocuklarımız için barfiks grubunun, 60 yaş ve üzeri vatandaşlarımız için de ileri yaş egzersiz aletlerimizin kurulumunu yaparak, zeminimizi yeniledik. Aletlerimizin üzerinde kullanım talimatları mevcuttur” dedi. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
pub-1785681847249596 2497439732