ERZURUM KONFEDERAYONU 2020 2. DÖNEM İLK TOPLANTISINI YAPTI

Erzurum Konfederasyonu (ERKON) İcra kurulu toplantısıyla Yaz tatili dolayısıyla ara verilen çalışmalarına başladı.

Yayın: 24 Eylül 2020 - Perşembe - Güncelleme: 24.09.2020 21:23:29
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Erzurum Konfederasyonu (ERKON) “2020 Çalışma Programı” 2. dönem  “İlk İcra Kurulu” toplantısını 17.09.2020 tarihinde yaparak çalışmalarına başladı. Özelilikle ocak ayında dünyada başlayıp şubat ayının sonlarına doğru Türkiye`de hissedilmeye başlayan zaman içinde hayatın tümünü etkileyen Korona Virüs (Covid 19) salgınından dolayı 2020 Çalışma Programı`ndaki  bir çok faaliyeti iptal etmek zorunda kalan Erzurum Konfederasyonu (ERKON)  2020 2. dönemin ilk İcra Kurulu, özel gündemle toplanarak bir çok konuyu ele aldı. 

Verimli geçen bu toplantıda, pandemiden dolayı revize edilen “Çalışma Programı” değerlendirilerek son şekli verildi. Erzurum STK`larıyla ilişkiler, birlik ve beraberliğin güçlendirilmesi, mali konular, birim çalışmaları, Erzurum ve Erzurumluları ilgilendiren bir çok farklı konu görüşülerek önemli kararlar alındı. Önümüzdeki süreç için hazırlanan “ERKON`un Genel Sosyal Projeler Konsepti” değerlendirildi ve bu kapsamda, ihtiyaç durumunda uygulanabilmesi için “Krona Virüs Sürecinde Sosyal Yardımlaşma” başlığıyla hazırlanan proje detaylı olarak ele alındı.

Özellikle hayatın her alanını tehdit eden ve etkileyen bu virüsün STK çalışmalarının büyük ölçüde olumsuz etkilendiğini, hareket alanının tamamen daraldığı bu dönemde imkanlar ve şartların el verdiği ölçüde gerekli hassasiyetin gösterilerek, Konfederasyon olarak, Erzurum ve Erzurumlularla ilgili her alanda gerekli adımların atılacağının, tüm STK`larla birlikte hareket edilerek en iyi sonuçların alınması için gereğinin yapılması prensip kararı olarak alındı.

2020 Çalışma Programı 2. Dönem çalışmalarının verimli,  Süper Lige çıkan Büyük Şehir Erzurumspor’un başarılı olması, Erzurum ve Erzurumlular açısından etkili ve faydalı neticelerin alınması ve tüm insanlığı tehdit eden bu Korona Virüsten en kısa sürede kurtulma temennisiyle toplantı sona erdi.

Genel Başkan Mustafa Macit başkanlığında yapılan toplantıya ERKON icra kurulu üyeleri Halil Karapınar, Osman Nuri Toraman, Hamit Aldır, Güngör Orbak, Ali Akar,  Av.Dursun İzci katıldı. 8 kişiden oluşan icra kuruluna sağlık sorunları nedeni ile Serap Öztürk katılamadı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
pub-1785681847249596 2497439732