Erzurum kazandı, Yılmaz Vural sevinçten gözyaşlarını tutamadı

Süper Lig'de kümede kalma savaşı veren Erzurumspor, Gaziantep FK'yı deplasmanda devirdi ve kritik bir galibiyet aldı. Karşılaşmayı 3-2 kazanan konuk ekip Erzurumspor'da Teknik Direktör Yılmaz Vural gözyaşlarını tutamadı. Ligde son üç maçta da galibiyet alan Vural'ın öğrencileri, kümede kalmak için umutlarını yükseltti.

Yayın: 25 Nisan 2021 - Pazar - Güncelleme: 25.04.2021 20:25:57
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Takip EtGoogle News

Yılmaz Vural'ın dokunuşu Erzurum'a umut oldu. Doğu Anadolu ekibi ligde oynadığı son üç maçtan da galibiyetle ayrıldı. Tecrübeli teknik adam Yılmaz Vural, galibiyetin ardından gözyaşlarını tutamadı.

GOMES, HASAN VE BUĞRA SAHNEDEYDİ

Erzurumspor'a galibiyeti getiren golleri 54'te Gomes, 59'da Hasan, 81'de Buğra kaydetti. Gaziantep'in golleri ise 69 ve 90'da Muhammet Demir'den geldi.

 

Erzurum yine kazandı, Yılmaz Vural sevinçten gözyaşlarını tutamadı

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

BAHİS İDDİASINDAN KADROYA ALINMADILAR

Gaziantep FK'DA BB Erzurumspor maçı kamp kadrosuna kaleci Günay Güvenç, Bilal Başacıkoğlu ve Enver Cenk Şahin alınmadı. Gaziantep FK Başkanı Mehmet Büyükekşi, üç futbolcunun Kasımpaşa maçında bahis oynadığı yönelik duyumlar olduğu için kadroya alınmadığını açıkladı.

Erzurum yine kazandı, Yılmaz Vural sevinçten gözyaşlarını tutamadı

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732