Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünde Skandal

Koronadan dolayı millet can derdinde iken bazıları hala daha show derdinde. Piyasalarda sıcak para akışı yok vatandaş bir umuttur bir şeyler bekler. Ankara gündeminde erken seçim iyice dilden dile dolaşır. Vatandaş seçimden çok geçim derdinde iken, Peki ama Erzurum ‘da neler oluyor ? Erzurum. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü yetkilileri çocuk denecek yaştaki kız ve erkek sporcuları haremlik, selamlık yüzdürme derdinde. Tabii birde show yapanlar var onlara da bakmak lazım…

Gündem Yayın: 25 Haziran 2020 - Perşembe - Güncelleme: 25.06.2020 23:59:07
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Erzurum Gençlik  ve Spor İl Müdürlüğünde yaşanan rezalete kimler dur diyecek.

Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nden yüzme dalında başarı beklerken, yüzme sporunda Erzurum'un adını duymayı beklerken, gençlik ve Spor İl Müdürlüğün ‘de yaşanan bir skandal olay  ile çalkalanıyor.

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü  yetkilileri çocuk denecek yaştaki kız ve erkek sporcuları haremlik, selamlık yüzdürme derdinde. Kız sporcuları kadın antrenör, erkek sporcuları erkek antrenörle çalıştırılması ve kız - erkek çocuklarımızın ayrı saatlerde çalıştırılması  konusunda   baskı uygulandığı yönünde .  Velilerden gelen iddialar üzerine konuyu gündeme taşımaya ve gerekli mercileri göreve davet ediyoruz.

Duyarlı ve gözlemci bir vatandaş olarak Nacizhane benim düşüncem ;hocalarımızın yıllarca bir hamur gibi şekillendirdiği sporcu çocuklarımızın sırf cinsiyet ayrımı gözetilerek, ellerinden alınıp, emeklerinin hiçe sayılması, sonrasında hani başarılarınız diye beklentiler içine girilmesi hem anlamsız hem de spordan ve sporcudan uzak, ilgisiz olduklarının göstergesi değil midir?    Sayın Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünden Erzurum olarak isteğimiz çocuklarımızın arasında cinsiyet ayrımı yapılmadan rahatça bu sporu yapmalarıdır. Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk "Ben sporcunun zeki çevik ve aynı zamanda ahlaklısını severim" derken siz bu olayın neresindesiniz. Ayrıca  konu hakkında sporcu velileri sosyal medyada imza kampanyası başlatarak seslerinin duyulması için yetkilileri göreve çağırdılar.

Özel Haber : Hakan Dikmen

Fotoğraf açıklaması yok.

Görüntünün olası içeriği: yazı

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732