Erzurum'da cinnet geçiren şahıs yakını olan 3 kadını öldürdü

Erzurum'da cinnet geçiren bir kişi, yakını olan 3 kadını vurarak öldürdü. Polis ekiplerinin teslim ol çağrısına olumsuz yanıt veren zanlı elinden ve göğsünden vurularak durduruldu. Yaralanan şahıs daha sonra hastaneye götürüldü.

Yaşam Yayın: 06 Aralık 2020 - Pazar - Güncelleme: 06.12.2020 15:49:28
Editör -
Okuma Süresi: 40 sn.
Takip EtGoogle News

Olay, öğle saatlerinde meydana geldi. Raci Aslan, henüz bilinmeyen nedenle yakını olan 3 kadınla tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine Aslan, yakınlarını tabancayla vurdu. Zanlı elindeki silahla kaçarken, vurulan kadınlardan 2'si olay yerinde, 1'i de kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.

 

BAŞINDA SİLAHLA SOKAKTA GEZDİ

Bir cadde üzerinde elindeki silahı başına dayamış olarak gezen zanlı Aslan, polis ekiplerinin teslim olması yönündeki çağrılarına olumsuz yanıt verdi.

POLİS VURARAK ETKİSİZ HALE GETİRDİ

İkna olmayan zanlı, elinden ve karın bölgesinden vurularak durduruldu. Yaralı Aslan daha sonra tedavisi için hastaneye götürüldü.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732